Sensire is Verrassend
Sensire is Verrassend

Sensire is Verrassend

In een dynamische omgeving anticiperen we op het onverwachte. We spelen in op wensen en behoeften: met slimme oplossingen, vernieuwende producten, een onderscheidende aanpak. Zo inspireren we elkaar en de klant.

Het geluk van onze klant: daar gaan we voor, nu en in de toekomst. Daarvoor moet je soms verrassend uit de hoek komen. Met innovatieve ideeën in alle dimensies van ons werk. Denk aan Radicale Vernieuwing, aan &Happy, aan de spontane initiatieven in het verpleeghuis. Om te innoveren moeten we ook elkaar verrassen: met een nieuwe manier van (samen)werken, delen van kennis en vaardigheden, elkaar aansporen out-of-the-box te denken. We doen het zo vaak, maar soms ook niet. We tonen zoveel lef, maar: ‘Soms bu-j te bang’. Begrijpelijk, want blijven verrassen: dat is best spannend!

Sensire is Realistisch

We zijn eerlijk, open en recht door zee: als het meezit en ook als het niet gaat zoals we zouden willen. Want we zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Zo bouwen we aan échte relaties en een stevig fundament van vertrouwen.

Sensire is Samenwerken

Wij veranderen de zorg door echt samen te werken. Wat ons specialisme of onze achtergrond ook is: samen met de klant bundelen we onze krachten en delen we onze kennis. We geven en ontvangen aandacht, vertrouwen en waardering. Want samen bereiken we zoveel meer!

Sensire is Sensitief

Gedreven en met oprechte aandacht luisteren we naar onze klanten, onze collega’s en naar onszelf. Zo ontdekken we wat er leeft. Om te begrijpen, te leren en nog beter te worden in wat we doen: U het leven laten leven zoals u dat wilt.

Sensire is Van Hier

We zijn trots op onze roots! Daarom zeggen we, waar we ook actief zijn: Sensire is Van hier!