Vakantiewerk in de zorg
Vakantiewerk in de zorg

Vakantiewerk in de zorg

De zomer, dat is weer lekker genieten van het mooie weer en met vakantie gaan. Ondertussen gaat de zorg in onze woonzorglocaties en in de thuiszorg gewoon door. Dat is een mooie kans voor jou om alvast jouw ervaring in de praktijk te brengen! Kom jij onze teams helpen? 

Onze wijkteams en de collega's werkzaam bij onze woonzorglocaties helpen onze klanten bij alledaagse bezigheden, zoals opstaan en naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Maar ook bij medische zaken, zoals medicijn gebruik en wondzorg. Als vakantiekracht help je als volwaardig teamlid mee in de zorg. Wil jij de vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt opgedaan in de praktijk brengen? Voor de schoolvakanties zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor de wijkzorg en voor wonen met zorg.

Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij zorg leveren, waarom we over klanten spreken en niet over patiënten en waarom wij onze woonzorglocaties het huis van onze bewoners noemen, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan óf zorg te leveren aan onze bewoners. Een gewaardeerde vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je ook heel veel kunt leren!

Wat mag je van Sensire verwachten?

Wij bieden jou een 0-uren contract voor een periode van 7 maanden. Dus ook tijdens de kerst-, meivakantie en voor of na de zomervakantie kun je bij ons aan de slag. Het salaris is conform de CAO VVT. Dat zegt je wellicht (nog) niet zo veel, vrij vertaalt komt dit neer op minimaal € 10,17 en maximaal € 11,75 bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaalt aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de verpleegtechnische handelingen die je mag uitvoeren.

De werktijden zijn flexibel in te delen. Via het online systeem ONS kun jij jouw beschikbaarheid aangeven en je inschrijven voor diensten. Een ideale vakantiebaan dus!

Volg jij een zorg-opleiding en ben je op zoek naar vakantiewerk? Of heb je eerst nog vragen? Je mag onze recruiters gerust een appje sturen op het nummer 0610680114, je vragen via de chat stellen of stuur een mailtje met jouw vragen naar werving@sensire.nl.

Reageer op 1 van onze vacatures

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Sanne Raaijmakers

Recruiter

Jolien Thomassen

Recruiter