Zorg thuis
Zorg thuis

Zorg thuis

Spreekt werken in de thuiszorg jou aan? Bij Sensire hebben wij diverse thuiszorg vacatures. Zorg thuis, dat is de naam die we bij Sensire gebruiken voor thuiszorg of wijkzorg. Waarom? Je ondersteunt jouw klanten met zorg in hun eigen omgeving in het alledaagse leven, gewoon bij ze thuis.

Werken in de thuiszorg betekent dat je met alle klanten een persoonlijke band opbouwt: je kent hun verhaal en weet ze op het juiste moment op de juiste manier te raken. Deze kennis combineer je met jouw vakinhoudelijke kennis om actief mee te denken over oplossingen die het beste passen bij je klant. Dat betekent niet dat je alles van de klant uit handen neemt, juist niet. Je stimuleert en motiveert de klant juist om ook (weer) zelf dingen te doen. 

Complexiteit in het werken in de thuiszorg

Laag complexe zorg, weinig diversiteit én heel veel korte diensten. Een beeld van de traditionele thuiszorg die bij velen als waarheid wordt gezien. De praktijk is echter heel anders. De zorgvraag van onze klanten in de wijk is heel divers en wordt steeds complexer. Care- en case-complexe casuïstiek zijn van alle dag. Mensen moeten (gedwongen) langer thuis blijven wonen, eerder naar huis na een ziekenhuisopname, een opname die het liefst voorkomen wordt. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan zorgvragen bij klanten thuis.

Daarnaast vraagt werken in de thuiszorg ook veel van jou. Je stapt letterlijk binnen in het alledaagse leven van de klant. Dat vraagt veel van jouw aanpassingsvermogen en zelfstandigheid. Je moet zelf wikken en wegen, niet te lang natuurlijk, en direct keuzes maken. Grijp je in?, vraag je hulp van een collega?, overleg je met de huisartsenpost of de huisarts? Kortom, er kan veel op je af komen in de thuiszorg terwijl jij het hoofd koel houdt en op basis van jouw kennis en kunde keuzes maakt.

De (thuis)zorg van de toekomst

Als Sensire richten wij ons op de zorg van de toekomst. Dat zijn toekomstige zorgvragen van de klant met als doel dat de klant, ook in de toekomst, kan leven zoals hij dat wil. Wanneer je werkt in de thuiszorg ben je ook bezig met de wijkverpleging van de toekomst waar (pionieren met) innovatie en digitalisering een belangrijke plaats innemen. Hoe exact de zorg van de toekomst eruit ziet, dat is koffiedik kijken. Digitale zorg en innovatie zijn beiden hot topic, ook bij Sensire.

Binnen de thuiszorg krijgen onze teams volop de mogelijkheid om te pionieren met innovatie en (digitale) zorgtechnologie. Er zijn vele initiatieven en mogelijkheden om te initiëren. Je moet het alleen wel zélf doen. Zorg op afstand wordt al op verschillende gebieden toegepast en ook de medido is een voorbeeld van een technologische zorgoplossing. Gebaande digitale paden zijn er nog niet echt, maar met doorzettingsvermogen en de wil om een idee tot een succes te maken ben je al halverwege. 

Wijkverpleegkundig meesterschap

Iedere (nieuwe) wijkverpleegkundige bij Sensire volgt ons unieke opleidings- en begeleidingsprogramma. De competenties van de wijkverpleegkundigen om in samenspraak met de klant en/of diens naasten te komen tot goede diagnostiek, goede besluitvorming en een goed zorgplan vormen dan ook de belangrijkste aangrijpingspunt voor de doorontwikkeling en vormen de basis voor het ontwikkelprogramma. Het ontwikkelprogramma is praktijkgericht en sluit aan op vaak gestelde vragen vanuit ‘de praktijk’.

Lees alles over onze wijkverpleegkundige.

Actuele vacatures thuiszorg

Op onze website vind je altijd de meest actuele thuiszorg vacatures. Staat net die ene vacature in de regio van jouw voorkeur er niet bij? Schroom dan niet en neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen naar de plek die het beste aansluit bij jouw wensen. 

Bekijk onze vacatures

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Sanne Raaijmakers

Recruiter

Heidi Wijgman - Schuurman

Recruiter