Jouw ontwikkeling
Jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Daarom stimuleren wij onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en continu van en met elkaar te leren. Leren doe je iedere dag, bijvoorbeeld van elkaar op de werkvloer, online of tijdens bijeenkomsten. Sensire gaat uit van het 70 – 20 – 10 principe. Dat houdt in dat je vooral leert van en tijdens het werk (70%) door middel van coaching en feedback (20%) en formele leeractiviteiten (10%). Dat kan klassikaal zijn, maar ook digitaal met behulp van onze digitale leeromgeving ELS. Dat laatste kan ook gemakkelijk vanuit huis.

Interne doorgroei

Sensire heeft een breed aanbod aan zorg in huis. Wonen met zorg (intramuraal), wijkzorg (extramuraal), maar ook specialistische zorg kunnen wij onze klanten aanbieden. Onze medewerkers kunnen hier ook van profiteren door ervaring op de te doen in deze verschillende klantlijnen of om naast hun functie een aanvullende rol te vervullen zoals werkbegeleider of praktijkbegeleider, planner of ambassadeur zorgtechnologie.

Soms is het noodzakelijk om tijdelijk specialistische zorg in te schakelen vanuit het expertise centrum. Jij, als zorgprofessional in de wijk of bij wonen met zorg, kan door jouw collega van ons expertise centrum voor de betreffende klant tijdelijk bevoegd en bekwaam gemaakt worden. Op deze manier kun je in je dagelijkse werk kennismaken met de vele facetten van zorg. Wie weet inspireert dit jou wel tot meer! Wij gaan graag met je in gesprek om jouw ontwikkelwensen om te buigen tot mogelijkheden.

Bevoegd, bekwaam en meer!

Plezier in je werk staat voorop, maar om als zorgprofessional aan de slag te kunnen gaan moet je de benodigde diploma’s hebben. Om het vak uit te blijven oefenen moet je aantoonbaar bevoegd en bekwaam blijven. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij hierin faciliteren. Wij bieden meer dan alleen de basis. Naast vakinhoudelijke bij- en nascholing vinden wij het belangrijk dat iedereen zich continu kan ontwikkelen om met zoveel mogelijk plezier te werken. Het uitgangspunt daarbij zijn jouw wensen en ambities.

Er is een digitale leeromgeving (ELS) beschikbaar met veel verschillende leer- en ontwikkelactiviteiten. Deze activiteiten richten zich niet alleen op de bevoegd- en bekwaamheden van jou als zorgprofessionals, maar ook op jouw persoonlijke capaciteiten of professionele ontwikkeling. Hier kun je onbeperkt gebruik van maken op het moment dat het jou uitkomt. Er worden online leeractiviteiten, trainingen aangeboden en leren op de werkplek wordt gefaciliteerd. Middels loopbaanontwikkeling bieden wij je ruimte om je ambities binnen Sensire verder vorm te geven. Tussen de zorgprofessionals onderling vindt ook veel kennisdeling plaats, want van elkaar leren is net zo waardevol. Het resultaat: goede zorg voor onze klanten en meer werkplezier voor jou! Dat is voor ons medewerkersgeluk!

Volop mogelijkheden om door te groeien

Sensire biedt de eigen medewerkers de helpende hand om zich te ontwikkelen, maar ook voor aankomend zorgprofessionals zijn er verschillende mogelijkheden. Zo stellen wij twee keer per jaar een aantal BOL & BBL-opleidingsplekken en traineeship plaatsen beschikbaar voor verschillende functies. Wij nodigen niet alleen onze eigen medewerkers uit om te solliciteren voor deze plekken, maar ook zorgprofessionals van buiten de organisatie bieden wij de mogelijkheid om te profiteren van deze plekken.

Tussentijds overstappen?

Wil je meer weten over leren en ontwikkelen bij Sensire? Ben je al begonnen aan je opleiding en wil je tussentijds overstappen? Ook hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden! Neem contact op met werving@sensire.nl

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Sanne Raaijmakers

Recruiter

Heidi Wijgman - Schuurman

Recruiter