Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Het welzijn en welbevinden van de bewoners in onze huizen, daar zorgen medewerkers samen met naasten voor. Het is iets waar je nooit teveel tijd en energie in kunt steken. Daarom zijn wij heel blij met de inzet van de vele vrijwilligers die ons ondersteunen. Zij leveren een grote bijdrage aan het welzijn en geluk van onze bewoners. Met goede begeleiding maken we er samen dankbaar werk van.

Werken aan welzijn

Samen met onze medewerkers en naasten van bewoners dragen vrijwilligers eraan bij dat bewoners zoveel mogelijk hun leven kunnen leiden zoals zij dat gewend waren. Wat ze graag deden toen ze nog minder beperkingen hadden of zoals ze leefden toen ze nog thuis woonden. Dat is welzijn. Vaak zit geluk in de gewone dingen van het leven. Zo nu en dan iemand op bezoek krijgen. Samen het dorp in om een boodschap te doen. Een frisse neus halen tijdens een wandeling of een ritje op de duofiets, genieten van de wind, de natuur en geur. Vrijwilligers maken het leven van onze bewoners leuker.

Contact

Voor vrijwilligers of belangstellenden voor vrijwilligerswerk is het handig om contact op te nemen met de contactpersoon van de locatie die je op het oog hebt. De bereikbaarheidsgegevens vind je hier.