Opleidingsplek Verpleegkundige mbo of Verzorgende IG
Opleidingsplek Verpleegkundige mbo of Verzorgende IG

Opleidingsplek Verpleegkundige mbo of Verzorgende IG

Sensire biedt niet alleen de eigen medewerkers de helpende hand om zich te ontwikkelen, maar ook voor aankomend zorgprofessionals zijn er verschillende mogelijkheden. 

Gedurende het hele jaar kun je je interesse kenbaar maken voor één van onze opleidingsplekken. Vier keer per jaar kunnen zowel aankomend zorgprofessionals als zorgprofessionals met interesse in een vervolgopleiding starten met verschillende opleidingen. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Dan kun je gedurende het hele jaar hier een reactie achter laten
Wij nodigen niet alleen onze eigen medewerkers uit om op deze vacatures te solliciteren, maar ook zorgprofessionals van buiten de organisatie kunnen hun interesse voor de opleiding bij ons kenbaar maken. 

De procedure voor de opleidingsplekken

Gedurende het hele jaar bieden wij jou de mogelijkheid om je interesse kenbaar te maken voor de opleiding. Vier keer per jaar kunnen aankomend zorgprofessionals starten met verschillende opleidingen. De eerste stap is het versturen van je sollicitatie bestaande uit je cv en een motivatiebrief. Waarbij we in je brief vooral benieuwd zijn waarom jij die stap wilt maken naar de zorg! Wanneer jouw sollicitatie ons overtuigd heeft nemen we contact met je op voor een telefonisch gesprek, en wanneer dit positief is nodigen we je uit voor een persoonlijk sollicitatiegesprek. Via onderstaande button kun je jouw gegevens achterlaten.

Voordat je dan start met de opleiding nodigen we je nog uit voor een informatiebijeenkomst waar je alles hoort over jouw start van de opleiding en het werken bij Sensire. 

Over de opleiding

De duur van de opleiding is afhankelijk van de leerweg en opleiding die je gaat volgen.

Opleiding Verzorgende IG
Heb je een oud diploma Verzorgende niveau 3 , MMZ 3 of 4, SPW, of recent diploma Helpende zorg en welzijn? Dan kijken we met jou op maat naar de inrichting van jouw opleidingstraject tot Verzorgende IG. Je kunt bijvoorbeeld denken aan vrijstelling voor een aantal modules en daardoor eventuele inkorting van de opleidingsduur. Heb je geen zorgachtergrond? Je start dan direct met de 2-jarige BBL-opleiding.

Verpleegkundige niveau 4
Heb je geen ervaring als Verzorgende IG, dan start je direct met de BBL-opleiding. Deze duurt gemiddeld 3 tot 3,5 jaar. Heb je wel ervaring als verzorgende IG, dan duurt de opleiding ca. 2 jaar. Ook bij deze route kijken we naar de mogelijkheden om op basis van jouw ervaring (extra) vrijstelling te krijgen.

Je bent nooit uitgeleerd!

Als verpleegkundige in opleiding combineer je werken en leren. Door (ervaren) collega’s uit je team wordt je begeleid om de fijne kneepjes van het vak te leren. Des te verder je bent in je opleiding, des te zelfstandiger kun je gaan werken.

Op het moment dat jij je opleiding hebt afgerond ben je zeker niet uitgeleerd. Dat ben je eigenlijk nooit in de zorg. Daarom stimuleren wij onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en continu van en met elkaar te leren. Leren doe je iedere dag, bijvoorbeeld van elkaar op de werkvloer, online of tijdens bijeenkomsten. Sensire gaat uit van het 70 – 20 – 10 principe. Dat houdt in dat je vooral leert van en tijdens het werk (70%) door middel van coaching en feedback (20%) en formele leeractiviteiten (10%). Dat kan klassikaal zijn, maar ook digitaal met behulp van onze digitale leeromgeving ELS. Dat laatste kan ook gemakkelijk vanuit huis.

Je bent nooit te oud om te leren

Je bent niet alleen nooit uitgeleerd, je bent ook nooit te oud om te leren. Voor onze opleidingsplekken hanteren wij geen maximale leeftijd, wij kijken naar wie jij bent! Wat is jouw motivatie om met de opleiding te starten? Welke ervaring breng je mee waar je mogelijk profijt van hebt tijdens de opleiding? Kortom: wil jij je verder ontwikkelen en/of de overstap maken naar de zorg? Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Interesse in onze opleidingsplekken?

Ben je al begonnen aan je opleiding tot verzorgende IG of Verpleegkundige en wil je tussentijds overstappen? Ook hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden! Via onderstaande button kun jij je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden.
 

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Heidi Wijgman - Schuurman

Recruiter

Sanne Raaijmakers

Recruiter