Stageplek

Stageplek

Stageplek in de zorg

Iedere student moet tijdens zijn of haar opleiding verplicht één of meerdere stages lopen, of je nu een zorgopleiding volgt of niet. Iedere aankomende (zorg)professional begeleiden wij graag tijdens de opleiding. Met eigenlijk alle onderwijsinstellingen in ons werkgebied (en net daar buiten) hebben wij intensief contact over stageplaatsen voor verzorgende IG en verpleegkundigen in opleiding. Via school kun je (vaak) in aanmerking komen voor één van onze stageplaatsen. Bij Sensire zijn er zowel intramuraal (verpleeghuis) als extramuraal (thuiszorg of wijkzorg) mogelijkheden.

Afhankelijk van jouw woonplaats, de richting die je gekozen hebt, in welk leerjaar je zit en eventueel jouw persoonlijke voorkeur bekijken we samen waar jij je stage kunt volgen.

Stage lopen loont!

De stage is niet voor niets een belangrijk onderdeel van iedere zorgopleiding. De theoretische kennis die je op school hebt opgedaan breng je onder begeleiding in de praktijk. De stage wordt door studenten vaak als leuk en intensief ervaren. Je leert enorm veel en krijgt een goed beeld van jouw toekomstige werkomgeving. Leerlingen hebben zelf ook een belangrijke rol om dit goede beeld te krijgen. Als student kun je er voor kiezen om ‘simpelweg’ te doen wat je gevraagd wordt, dan loop je de kans dat je geen volledig beeld krijgt van jouw toekomstige baan en werkomgeving. Bij Sensire dagen we jou als student graag uit om méér uit je stage te halen. Pionieren met technologische toepassingen in de zorg, innovatie of actief meedenken als ambassadeur zorgtechnologie zijn enkele van deze mogelijkheden. Grijp jij deze kansen? Dat loont echt!

Niet zorg gerelateerde stage

Naast praktijkgerichte stages en afstudeermogelijkheden bieden wij ook hbo en wo studenten de mogelijkheid om hun afstudeeropdracht of meewerkstage te volgen bij Sensire. Hiervoor is het zeker niet noodzakelijk om een zorg gerelateerde opleiding te volgen. Afstudeerders van andere opleidingsrichtingen, zoals bijvoorbeeld HRM, ICT of Communicatie nodigen wij van harte uit om bij Sensire een opdracht te vervullen. Je kan hiervoor een mail sturen naar werving@sensire.nl.

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs bieden wij de mogelijkheid om op verschillende locaties hun maatschappelijke of snuffelstage te lopen. Op deze manier kun je alvast kennismaken met het werken in de zorg en een beetje ervaring op doen!