Stageplek

Stageplek

Ben jij op zoek naar een stageplaats in de zorg? Sensire biedt studenten graag de mogelijkheid om stage te lopen in de zorg. Iedere student moet tijdens zijn of haar opleiding verplicht één of meerdere stages lopen, of je nu een zorg opleiding volgt of niet. Wij begeleiden aankomende (zorg)professional graag tijdens de opleiding. 

Stage verzorgende IG en stage verpleegkunde

Met eigenlijk alle onderwijsinstellingen in ons werkgebied (en net daarbuiten) hebben wij intensief contact over stageplaatsen voor verzorgende IG en stageplaatsen voor verpleegkundigen in opleiding. Via school kun je (vaak) in aanmerking komen voor één van onze stageplaatsen. Bij Sensire zijn er zowel intramuraal (op onze woonzorglocaties) als extramuraal (thuiszorg of wijkzorg) mogelijkheden.

Afhankelijk van jouw woonplaats, de richting die je gekozen hebt, in welk leerjaar je zit en eventueel jouw persoonlijke voorkeur bekijken we samen met school waar jij je stage in de zorg kunt volgen.

Overige zorggerelateerde stages

Volg jij op dit moment een andere zorggerelateerde opleiding, denk hierbij bijvoorbeeld aan fysiotherapie, logopedie, ergotherapie of diëtetiek, ook dan kun je stage lopen bij Sensire! Je kunt via onderstaande button je sollicitatie voor een stageplek indienen. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Niet zorg gerelateerde stage

Naast praktijkgerichte stages en afstudeermogelijkheden bieden wij ook hbo en wo studenten de mogelijkheid om hun afstudeeropdracht of meewerkstage te volgen bij Sensire. Hiervoor is het zeker niet noodzakelijk om een zorg gerelateerde opleiding te volgen. Afstudeerders van andere opleidingsrichtingen, zoals bijvoorbeeld HRM, ICT of Communicatie nodigen wij van harte uit om bij Sensire een opdracht te vervullen. Je kan hiervoor een mail sturen naar werving@sensire.nl.

Stage lopen loont!

Stage lopen bij Sensire is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk! De stage is niet voor niets een belangrijk onderdeel van iedere (zorg)opleiding. De theoretische kennis die je op school hebt opgedaan breng je onder begeleiding in de praktijk. De stage wordt door studenten vaak als leuk en intensief ervaren. Je leert enorm veel en krijgt een goed beeld van jouw toekomstige werkomgeving.

Leerlingen hebben zelf ook een belangrijke rol om dit goede beeld te krijgen. Als student kun je er voor kiezen om ‘simpelweg’ te doen wat je gevraagd wordt, dan loop je de kans dat je geen volledig beeld krijgt van jouw toekomstige baan en werkomgeving. Bij Sensire dagen we jou als student graag uit om méér uit je stage in de zorg te halen. Pionieren met technologische toepassingen in de zorg, innovatie of actief meedenken als ambassadeur zorgtechnologie zijn enkele van deze mogelijkheden. Grijp jij deze kansen? Dat loont echt!!

Stage maatschappelijke zorg

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs bieden wij de mogelijkheid om op verschillende locaties hun stage maatschappelijke zorg of snuffelstage te lopen. Op deze manier kun je alvast kennismaken met het werken in de zorg en een beetje ervaring opdoen! Wij laten jou graag kennis maken met Sensire en met werken in de zorg. Wie weet is dit wel wat voor jou! Via school kun je (vaak) informeren op welke locaties je een maatschappelijke stage kan lopen.