Verpleegkundig team Wijkverpleging
Verpleegkundig team Wijkverpleging

Verpleegkundig team Wijkverpleging

Wijkverpleging: bouw aan je toekomst

Laag complexe zorg, weinig diversiteit én heel veel korte diensten. Een beeld van de traditionele thuiszorg die bij velen als waarheid wordt gezien. De praktijk is echter heel anders. De zorgvraag van onze klanten in de wijk is heel divers en wordt steeds complexer. Care- en case-complexe casuïstiek zijn van alle dag.

In de regio Zutphen starten wij in november 2019 met een nieuw team wijkverpleging: het Verpleegkundig team Wijkverpleging. Het team bestaat uit een wijkverpleegkundige en een aantal verpleegkundigen in een mix van ervaren en onervaren zorgprofessionals. Het team richt zich op zorgtaken die aansluiten bij de gevolgde opleiding: inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van hoog complexe zorg met een combinatie van care-complex (verpleegtechnisch handelen) en case-complex (achtergrond/situatie). Het team richt zich op de zorg van de toekomst. Dat zijn toekomstige zorgvragen van de klant met als doel dat de klant, ook in de toekomst kan leven zoals hij dat wil. Je denkt hierbij in mogelijkheden die de best passende oplossing zijn voor de klant.

Wat onderscheidt dit team van andere teams?

Het team is nog lerend en daar hoort vallen en opstaan bij. Het team krijgt van Sensire de ruimte om te ontdekken wat er exact nodig is om al het werk binnen het team wijkverpleging in te richten zoals het team dat graag wil. De jonge, minder ervaren collega’s worden hierbij ondersteunt door ervaren collega’s. Dat zijn collega’s die niet vertellen hoe het ‘moet’, maar juist helpen hoe vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand samen kunnen gaan. Je ontdekt het zelf en neemt en krijgt daarvoor als team wijkverpleging de vrijheid.

We werken een groot deel van ons leven. Een goede balans tussen werk en privé is daarom erg belangrijk. Het team staat voor het samen ontdekken van vrijheid en verantwoordelijkheid en daarom bieden wij ook arbeidsvoorwaardelijk de ruimte om hier in vrijheid mee om te gaan. Het team gaat werken met gegarandeerd 8-uursdiensten (inclusief bereikbaarheidsdiensten en tijd voor overleg en scholing) volgens een rooster met een vier wekelijkse cyclus. Je werkt 32 tot 36 uur per week. Afspreken met vrienden, lekker sporten of een avondje niks plannen kun je dus gemakkelijk plannen.

Er zijn nog zoveel meer plannen…

Digitale zorg en innovatie zijn beiden hot topic in onze sector, ook bij Sensire. Het team wijkverpleging krijgt de mogelijkheid om te pionieren met (digitale) zorgtechnologie en zorg op afstand. En zo zijn er nog vele initiatieven en mogelijkheden om te initiëren.

Ben jij ook die zorgprofessional met ‘ondernemers DNA’ die graag onderdeel wil zijn van dit team wijkverpleging? Op onze website vind je altijd de meest actuele vacatures. Staat net deze ene vacature als verpleegkundige er niet bij? Schroom dan niet en neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen naar de plek die het beste aansluit bij jouw wensen. 

Bekijk onze vacatures

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Jolien Thomassen

Recruiter

Sanne Raaijmakers

Recruiter