Sensire is Van hier
Sensire is Van hier

Sensire is Van hier

We zijn trots op onze roots! Daarom zeggen we, waar we ook actief zijn: Sensire is Van hier!

We zijn geworteld in onze regio, haar cultuur en haar waarden. Dat klinkt door in de taal die we spreken, is zichtbaar in regionale ketensamenwerking en wordt herkend door onze klanten in de wijze waarop we zorg verlenen en vormgeven. Geen grote woorden, maar doen wat je belooft. Niet overnemen of alles overlaten, maar in noaberschap goede zorg verlenen, samen met het sociale netwerk van onze klanten. 

Sensire is Realistisch

We zijn eerlijk, open en recht door zee: als het meezit en ook als het niet gaat zoals we zouden willen. Want we zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Zo bouwen we aan échte relaties en een stevig fundament van vertrouwen.

Sensire is Samenwerken

Wij veranderen de zorg door echt samen te werken. Wat ons specialisme of onze achtergrond ook is: samen met de klant bundelen we onze krachten en delen we onze kennis. We geven en ontvangen aandacht, vertrouwen en waardering. Want samen bereiken we zoveel meer!

Sensire is Sensitief

Gedreven en met oprechte aandacht luisteren we naar onze klanten, onze collega’s en naar onszelf. Zo ontdekken we wat er leeft. Om te begrijpen, te leren en nog beter te worden in wat we doen: U het leven laten leven zoals u dat wilt.

Sensire is Verrassend

In een dynamische omgeving anticiperen we op het onverwachte. We spelen in op wensen en behoeften: met slimme oplossingen, vernieuwende producten, een onderscheidende aanpak. Zo inspireren we elkaar en de klant.