Sensire is Sensitief
Sensire is Sensitief

Sensire is Sensitief

Gedreven en met oprechte aandacht luisteren we naar onze klanten, onze collega’s en naar onszelf. Zo ontdekken we wat er leeft. Om te begrijpen, te leren en nog beter te worden in wat we doen: U het leven laten leven zoals u dat wilt.

Onze manier van doen kenmerkt zich door een persoonlijke houding. We gebruiken het woord sensitief dat weergeeft wat we willen zijn: ‘persoonlijk met een plus’. Sensitief is meer dan ‘één op één’, het is jezelf afstemmen op de golflengte van degene met wie je communiceert: bereid om de zaken vanuit zijn perspectief te bekijken. Dat doen we op een warme en betrokken manier, dichtbij, luisterend en met volle aandacht. Sensitiviteit is ook een belangrijke kernwaarde in onze interne samenwerking: proactief op zoek naar wat de collega echt nodig heeft, in welke context deze opereert en wat de vraag achter de (ondersteunings-)vraag is.

Sensire is Realistisch

We zijn eerlijk, open en recht door zee: als het meezit en ook als het niet gaat zoals we zouden willen. Want we zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Zo bouwen we aan échte relaties en een stevig fundament van vertrouwen.

Sensire is Samenwerken

Wij veranderen de zorg door echt samen te werken. Wat ons specialisme of onze achtergrond ook is: samen met de klant bundelen we onze krachten en delen we onze kennis. We geven en ontvangen aandacht, vertrouwen en waardering. Want samen bereiken we zoveel meer!

Sensire is Verrassend

In een dynamische omgeving anticiperen we op het onverwachte. We spelen in op wensen en behoeften: met slimme oplossingen, vernieuwende producten, een onderscheidende aanpak. Zo inspireren we elkaar en de klant.

Sensire is Van Hier

We zijn trots op onze roots! Daarom zeggen we, waar we ook actief zijn: Sensire is Van hier!