Sensire is Realistisch
Sensire is Realistisch

Sensire is Realistisch

We zijn eerlijk, open en recht door zee: als het meezit en ook als het niet gaat zoals we zouden willen. Want we zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Zo bouwen we aan échte relaties en een stevig fundament van vertrouwen.

Het geluk van de klant motiveert ons en we bieden regie, waardering en vrijheid. Hoe kan dat, als onze klanten juist steeds minder regie ervaren op hun leven, steeds minder vrijheid in handelen hebben en misschien wel steeds minder als mens, en steeds meer als ‘zorgbehoeftige’ of ‘oudere’ worden benaderd? Wij zeggen: juist dan willen we deze staan voor deze belofte. Dat doen we op een realistische manier. We realiseren ons dat risico’s en incidenten onvermijdbaar zijn. Dat de zorg mensenwerk is en niet maakbaar. Daarom is transparantie en realisme het fundament voor onze ambitie en bevlogenheid. We zijn eerlijk over wat lukt – en wat niet; over wat we graag willen – en wat we kunnen. Realisme is het zout in onze maaltijd: het versterkt de smaak van de overige ingrediënten.

Sensire is Samenwerken

Wij veranderen de zorg door echt samen te werken. Wat ons specialisme of onze achtergrond ook is: samen met de klant bundelen we onze krachten en delen we onze kennis. We geven en ontvangen aandacht, vertrouwen en waardering. Want samen bereiken we zoveel meer!

Sensire is Sensitief

Gedreven en met oprechte aandacht luisteren we naar onze klanten, onze collega’s en naar onszelf. Zo ontdekken we wat er leeft. Om te begrijpen, te leren en nog beter te worden in wat we doen: U het leven laten leven zoals u dat wilt.

Sensire is Verrassend

In een dynamische omgeving anticiperen we op het onverwachte. We spelen in op wensen en behoeften: met slimme oplossingen, vernieuwende producten, een onderscheidende aanpak. Zo inspireren we elkaar en de klant.

Sensire is Van Hier

We zijn trots op onze roots! Daarom zeggen we, waar we ook actief zijn: Sensire is Van hier!